Teknikutbildare

Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik samt människonära produkter. Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås. Vi är ett ungt, växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu med kort varsel en teknikutbildare för att under vecka 48-49 hålla en kurs inom programmering C++ samt vecka 4-5 hålla en kurs inom kommunikationsprotokoll som en del av ett utbildningsprojekt inom inbyggda system. Färdigt kursmaterial finns redan framtaget, då det är sjätte gången vi håller i kursen, såväl som möjlighet till överlämning från tidigare utbildare. Det kan även vara aktuellt att vara reserv om ordinarie utbildare får förhinder. Möjlighet till att arbeta som teknikutbildare för andra kurser så som elektronik, mikrokontroller, elektronik-CAD, mekatronik och VHDL, eller med elektronikutveckling på kontoret finns. Även om du inte har kompetens inom alla områden eller enbart kan hålla någon av kurserna är du välkommen med en ansökan.

 

Förkunskapskrav:

 

  • kunskap i C programmering

 

$1·        kunskaper inom hårdvarunära programmering

 

$1·        digital elektronik

 

Elevernas kompetens och bakgrund är ganska varierande, de flesta är dock ingenjörer. Därför söker vi en teknikutbildare, så ingenjörer och lärare är välkomna att söka tjänsten. Pedagogisk kompetens är inget krav men är meriterande.

 

Arbetet består i huvudsak av att genomföra kurser baserat på redan framtaget kursmaterial. Utbildningen bedrivs på plats i kurslokaler Stockholm och upplärning sker i Västerås. Den sökande måste ha möjlighet att resa under veckorna.

 

Tjänstgöringsgraden uppskattas till 100 procent under vecka 48-49 och vecka 4-5 samt upp till 50 procent under vecka 47 till och med 3. Detta är en tidsbegränsad anställning med god chans till förlängning. 

 

 

Ansökan

Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ange Ansökan - [tjänst] som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha på svenska i PDFformat. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/betygsutdrag. Till tjänsten är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Kontakta oss för mer information om ansökan eller tjänsten.

 För frågor rörande tjänste/företaget, kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ange "Frågor - [tjänst] som ämne) eller ring FridaPettersson på 021-44 85 010.

 

JoomSpirit