Ekonom och receptionist

Vi söker en person som kan arbeta både som ekonom samt receptionist till vårt kontor i Västerås. Du kommer att arbeta nära företagets kamrer, säljare samt VD.

Som ekonom förväntas du kunna arbeta självständigt med ekonomisysslorna på företaget. I arbetsuppgiften ingår att arbeta med företagets bokföring, så som kontering, löpande fakturering, slutfakturering och stänga projekt, ta fram löneunderlag, skattedeklarationer och övrig ekonomiadministration. Du kommer att ta hand om kontakterna med vår bokföringsbyrå och bistå dem bland annat i lönehantering och ekonomirapporter. Tillsammans med företagets kamrer kommer du att få ta fram ekonomiska underlag till ledning och styrelse. Tillsammans med företagets säljare ska du kunna registrera offerter och beställningar, kontrollera inkomna beställningar och faktureringsunderlag, sköta orderbevakningar, uppdatera säljlista samt ge allmänt stöd till säljare.>

Som receptionist kommer du bland annat att arbeta med att svara i telefon, ta hand om besökare och bud som kommer samt allmänna kontorssysslor, så som bokning och skötsel av konferensrum, mötesrum, beställa kontorsmaterial, bistå ledning och övrig personal med diverse kontorssysslor, hjälpa till vid interna eller externa möten, utbildningar eller andra arrangemang.

Som person tror vi att du är noggrann, utåtriktad, trevlig, självständig, kan ta egna initiativ och har lätt för att prata med folk (både i telefon och direkt). Det är viktigt att man är serviceinriktad, lyhörd och kan hålla god ordning. Du har god telefon- och datorvana, talar och skriver svenska såväl som engelska utan problem. Körkort är ett krav då resor förekommer.

Ekonomiutbildning är ett krav. Erfarenheter från säljarbete eller som receptionist är meriterande.

 

Ansökan

Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/betygsutdrag. Till tjänsten är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.

 

Kontaktuppgifter För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., (ange ”Frågor– [tjänst]” som ämne) eller ring Christer Gerdtman på 021-44 85 000.

JoomSpirit