Erfaren analog elektronikkonstruktör

Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik samt människonära produkter. Vi är ett ungt, växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.

Vi söker dig som är civilingenjör eller har motsvarande dokumenterad erfarenhet av analog elektronik och eller kraftelektronik. Arbetsuppgiften är att arbeta som ledande konstruktör av analog- eller kraftelektronik för kunder inom automation, konsument, kraft och till handikapphjälpmedel. Vi förväntar oss att du har ett flertal års erfarenhet samt har mycket goda teoretiska kunskaper inom området. Vi söker dig som är gymnasie-, högskole- eller civilingenjör och vill vara med i hela utvecklingskedjan, från idé till färdiga produktionsunderlag samt förserie eller småserietillverkning.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (ange Ansökan - [tjänst] som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha på svenska i PDF-format. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/CV. Till tjänsten är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Kontakta oss för mer information om ansökan eller tjänsten.

JoomSpirit