Erfaren analog elektronikkonstruktör

Motion Control utvecklar och konstruerar elektronik och datorprogram inom arbetsområdena industriell elektronik, inbyggda system, sensorer och sensorteknik samt människonära produkter. Vi arbetar som tekniska konsulter ute hos kund eller i våra egna lokaler i Västerås och Ludvika. Både med utveckling av våra egna eller med kundernas produkter. Vi är ett växande företag som satsar mycket på vår personal både i form av trivsel och kompetensutveckling. För tillfället har vi mycket att göra och behöver därför förstärkning.

Analog elektronikkonstruktör (erfaren)

Vi söker dig som vill arbeta med konstruktion och utveckling av analog elektronik samt kraftelektronik. Du ska behärska hela utvecklingskedjan, från idé och kravspecificering till färdiga produktionsunderlag samt förserie eller småserietillverkning. Arbetsuppgiften är att arbeta som ledande konstruktör av analog-, kraft eller högspänningselektronik för våra kunder inom främst automations- och kraftbranschen, men även att arbeta med konsumentelektronik. Du ska även kunna bistå andra projekt i form av granskning, rådgivning och ibland som extra resurs. Det är därför ett hårt krav på att du har minst 5 års, helst 10 års, dokumenterad erfarenhet samt mycket goda teoretiska kunskaper inom området.

Observera att vi inte söker oerfaren eller nyexaminerad person till denna tjänst.

Arbetet kommer vara omväxlande då vi normalt har flera olika projekt per år som våra konsulter är inblandade i. Detta innebär att du troligen kommer vara med i 2-3 projekt samtidigt men arbetar huvudsakligen bara aktivt i ett i taget.

Du som söker ska ha dokumenterad erfarenhet av analog elektronik och eller kraftelektronik. Du är gymnasie-, högskola- eller civilingenjör med en inriktning inom el-tele, elektroteknik eller annan passande elektronikutbildning.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/betygsutdrag. Till alla tjänsterna är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.

Kontaktuppgifter

För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring utvecklingschef Christer Gerdtman på 021-44 85 000.

JoomSpirit