Erfaren Firmwarekonstruktör VHDL

Vi söker dig som vill arbeta med konstruktion och utveckling av inbyggd programvara. Du ska vilja arbeta med hela utvecklingskedjan, från idé och kravspecificering till färdig kod som är testad, verifierad och dokumenterad.

 

Arbetsuppgiften är att arbeta som konstruktör av inbyggd programvara, främst för industriell elektronik men även elektronik inom automations-, högspännings-, strömförsörjnings-, kraft och konsumentområdet. Den inbyggda programvaran utvecklas i  VHDL (FPGA), men C (uP) är meriterande att kunna. Arbetet kommer vara omväxlande då vi normalt har flera olika projekt per år som våra konsulter är inblandade i. Detta innebär att du troligen kommer vara med i 2-3 projekt samtidigt men arbetar huvudsakligen bara aktivt i ett i taget. Du kommer arbeta tillsammans med andra firmwareutvecklare och arbetet sker i nära samarbete med våra elektronikkonstruktörer.

 

Arbetsplatsen är på vårt kontor i Västerås, men möjlighet att sitta ute som konsult hos våra kunder finns, främst då i Västerås, Ludvika och Stockholm.

 

Du som söker ska ha relevant och dokumenterad utbildning. Vi tror att du har en examen från gymnasie-, högskola- eller civilingenjör med en inriktning inom datateknik, el-tele, elektroteknik, inbyggda system eller annan passande utbildning. Meriterande är dokumenterad arbetslivserfarenhet inom yrket, samt kunskaper inom elektronik eller mjukvara.

 

Ansökan

Din ansökan vill vi ha inskickat till oss på e-postadressen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (ange ”Ansökan – [tjänst]” som ämne). Alla ansökningshandlingarna vill vi ha i PDF-format. Vi förväntar oss ett personligt brev samt meritförteckning/betygsutdrag. Till alla tjänsterna är det krav på att man behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. För mer information om ansökan eller tjänsterna kontakta oss eller se vår hemsida.

 

Kontaktuppgifter

För frågor rörande tjänsterna/företaget kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., (ange ”Frågor – [tjänst]” som ämne) eller ring utvecklingschef Christer Gerdtman på 021-44 85 000.

JoomSpirit