Ledig LIA-praktik

 

Vi på Motion Control är vana att ta emot studenter som vill göra sin praktik hos oss. På denna sida listar vi de praktikplatser som för tillfället finns hos oss. Beroende på arbetsbelastning, plats och tid att handleda, så kan det hända att vi inte har möjlighet att handleda en praktik för tillfället även om det står som ledigt i listan nedan.

För att hålla en god nivå på praktiken klarar vi bara av att handleda ett par praktikanter åt gången. 

Formella krav och ansökan


För att komma ifråga om någon av de utlysta tjänsterna gäller det att ha kompetens inom elektronik och/eller datateknik, samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Skicka in en kort personligt brev och ett CV till oss. Ange den praktikplats du är intresserad av genom att ange "LIA - [Praktikplats]" som ämne. Ansökan vill vi ha ungefär en månad före tilltänkt uppstart. Bilagor föredrar vi att få i PDF-format.

Frågor och ansökningar tar vi emot via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi svarar så fort vi hinner, normalt inom några arbetsdagar. Ansökningar som inte uppfyller de formella kraven eller är av karaktären massutskick svarar vi normalt ej på.

Välkommen med din ansökan!

 

JoomSpirit