Examensarbete

På Motion Control är vi vana att ta emot högskole- och universitetsstudenter som vill göra sitt examensarbete hos oss. På denna sida listar vi de examensarbeten som för tillfället är tillgängliga. Beroende på arbetsbelastning, plats och tid att handleda, så kan det hända att vi inte har möjlighet att handleda ett examensarbete för tillfället även om det står som ledigt i listan nedan. De flesta examensarbeten som finns hos oss är utveckling av datornära produkter. Det är därför en fördel om du/ni kan både elektronik och data, även om examensarbetet enbart rör det ena området. 

Vi utanonserar många exjobb som vi tycker är intressanta men klarar bara av att handleda max två stycken åt gången. Detta för att hålla en god nivå på exjobben.

Formella krav och ansökan

För att du ska ha möjlighet att göra ditt examensarbete hos oss krävs att du har kompetens inom elektronik och/eller datateknik samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Skicka in ett kort personligt brev och CV och ange det examensarbete du är intresserad av genom att märka mailet med "Ansökan examensarbete - [exjobb]". Ansökan vill vi ha ungefär en månad före tilltänkt uppstart. Är den sökta platsen ledig och vi tycker att du har rätt profil, så ber vi dig återkomma med ett betygsutdrag. Bilagor föredrar vi att få i PDF-format.

Frågor och ansökningar tar vi emot via e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi svarar så fort vi hinner, normalt inom några arbetsdagar. Ansökningar som inte uppfyller de formella kraven eller är av karaktären massutskick svarar vi normalt inte på.

Välkommen med din ansökan!

JoomSpirit